12 september 2021
08:30

Konyaspor Kultur och IF

Referat: Huddinge IF P08:3-2 - Konyaspor Kultur och IF

Dagens division 4 match gick på ett molnigt Källbrinks IP. Gästerna kom med en man kort. Med tanke på att vi fick storstryk i vårt förra möte och hade kallat 13 man så var vi inte villiga att spela med färre spelare. Vi i tränarteamet ville först se hur det såg ut på plan. Första perioden blir av någon outgrundlig anledning mållös trots att båda lagen hade många farliga målchanser. Flest farliga målchanser hade gästerna men vår målvakt för dagen Elias Eriksson gjorde en fenomenal insats.
I den andra perioden från den 40:e matchminuten hade vi en mycket bra period och lyckas göra hela 4 mål inom 6 minuter, vilket perioden också slutar. Tredje perioden inleds av ett offensivt satsande Konyaspor vilket ger dem utdelning 3 gånger om. Ställningen var plötsligt 4-3 och gästerna hade momentum, men som det ofta är när man satsar fullt offensivt så blir det luckor bakåt och det utnyttjar vi två gånger om.

Slutresultatet blev Huddinge IF - Konyaspor Kultur och IF 6-3.

Grönt kort: Elias Eriksson

Målen: Denniz Cakir Gustavsson 2, Mikael Alborta Arteaga 2, Simon Concha 1, Isak Dahlberg Benauda 1

sön 23 maj 2021, 14:00 Konyaspor Kultur och IF - Huddinge IF P08:3-2 15 - 4